Logo NBBU Logo NEN Logo vcu tuv

Middelveenseweg 7c

7921 RM Zuidwolde

0528 - 37 06 96

info@allezflex.nl

Mijn is Pascal Bunskoek, getrouwd en vader van twee dochters. Na 13 jaar gewerkt te hebben in de uitzendbranche, heb ik in 2013 samen met Ard Hartman AllezFlex opgezet. Het hebben van werk is voor iedereen belangrijk en het is onze taak dat al onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Naast het werk bij AlleZFlex, ben ik betrokken bij de organisatie van een festival in Zuidwolde. Ontspanning (en spanning) vind ik in mijn rol bij de vrijwillige brandweer in Zuidwolde waar ik sinds januari 2016 actief ben.

pascal@allezflex.nl

 

Pascal Bunskoek

Mijn naam is Ard Hartman. 35 jaar, ondernemend, levensgenieter, getrouwd en bovenal trotse vader van mijn twee kinderen. Samen met compagnon Pascal Bunskoek oprichter en eigenaar van AlleZFlex. Door mij dagelijks te begeven tussen onze klanten en medewerkers, zowel op kantoor als op de werkvloer bij klanten en medewerkers, is iedere dag afwisselend en dynamisch. De juiste mensen op de juiste plaats is ons motto en hiervoor zet ik me iedere dag met plezier in.

ard@allezflex.nl

Ard Hartman

Mijn naam is Elri ten Oever. Sinds april 2014 ben ik consulent bij AlleZFlex. Ik ben de afgelopen jaren met het bedrijf meegegroeid. Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest op de inkoopafdeling van een groot bedrijf in Noord-Nederland. Door een faillissement stopte dit en was het tijd voor een carrièreswitch. Inmiddels heb ik mijn SEU-examen gehaald en leer ik nog elke dag. Het commerciële in combinatie met het menselijke contact is wat ik zo leuk vind. Het blijft een uitdaging om de juiste mensen voor langere tijd te matchen met het juiste bedrijf.

elri@allezflex.nl

Elri ten Oever

Mijn naam is Hilja Dekker en werk sinds 1 januari 2016 met veel plezier bij AlleZFlex. Hiervoor ben ik circa 14 jaar werkzaam geweest in de reiswereld. Binnen dit gezellige team is het mijn taak dat alle gewerkte uren bij ons binnen komen. De uren worden met name ingediend via ons online urenregistratiesysteem e-UUR. Tevens zorg ik ervoor dat de contracten bij de juiste personen worden aangeleverd en dat administratief alle benodigde documenten in orde zijn. Ik ben moeder van 2 dochters en omdat ik het ook leuk vind om tijd met hen door te brengen, werk ik 3 dagen per week. 

hilja@allezflex.nl

Hilja Dekker

Mijn naam is Richard Kloeze, woonachtig in Zuidwolde. Getrouwd met Joke en samen ouders van twee tweelingen. Sinds begin 2016 werk ik bij AlleZFlex en doe ik AlleZ van A tot Z. Samen met het team werk ik aan onze toekomstvisie met onze (toekomstige) klanten en werknemers. Denken in concepten en mogelijkheden, dat is mijn kracht. Ik denk mee op bedrijfsniveau. Ik ben een ‘mensen-mens’ en werk op die manier met anderen. Naast het werk ben ik vrijwillig brandweerman en organiseer ik partijen zoals het Smaakmakersfestival en Asperge Oogstfeest.

richard@allezflex.nl

Richard Kloeze

Mijn naam is Norbert Kuiper en ik woon in Hoogeveen. Ik werk nu sinds juli 2016 bij AlleZFlex en ik ben verantwoordelijk voor de horecatak. Ik kan leunen op ruim 14 jaar horecaervaring waarvan de laatste vier jaar als bedrijfsleider bij een Grand Café in Hoogeveen. Mijn uitdaging binnen het team van AlleZFlex is om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Door mijn ervaring in de horeca kan ik mijn kennis van de klanten met wie AlleZFlex samenwerkt gebruiken om dit te realiseren. Mijn droom is om het grootste uitzendbureau gespecialiseerd in de horeca te worden.

norbert@allezflex.nl

Norbert Kuiper

Mijn naam is Mariska Huiskes. Vanaf 1 september 2016 ben ik met veel enthousiasme begonnen bij AlleZFlex. Hiervoor heb ik gewerkt als re-integratie-adviseur en personeelsadviseur bij een zorginstelling en daarvoor ben ik jaren in de uitzendbranche werkzaam geweest. Bij AlleZFlex houd ik mij onder andere bezig met cao-vraagstukken, contractuele vraagstukken, verzuim en P&O. Ik vind het erg belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan en hier draag ik graag aan bij.

mariska@allezflex.nl

Mariska Huiskes

Mijn naam is Stephanie van ’t Hooge samenwonend in Zuidwolde en trotse moeder van twee dochters en een zoon. Sinds september 2017 ben ik met veel plezier begonnen bij AlleZFlex. Na jaren gewerkt te hebben in de wellness was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en ga dan ook graag de uitdaging aan om de juiste mensen te vinden bij de juiste baan. Binnen het team ben ik o.a. verantwoordelijk voor de urenregistratie, contracten opmaken en social media.

stephanie@allezflex.nl

Stephanie van 't Hooge