Inschrijven
Logo NBBU Logo NEN Logo vcu tuv

Hoofdstraat 66

7921 AN Zuidwolde

0528 - 37 06 96

info@allezflex.nl

Payroll

Wat is Payroll?

Payrolling is het uitzenden en detacheren tegen een lager tarief. Het lagere tarief kan worden aangeboden, omdat u bij payrolling als werkgever de kosten van de werving en selectie van medewerkers draagt indien u gebruik wilt maken van deze dienstverlening.

Hoe werkt Payroll?

U bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw medewerker(s). AlleZFlex regelt de verloning en salarisadministratie van de medewerker(s) en is daardoor juridisch gezien de werkgever. Uw onderneming is operationeel werkgever. Wanneer u bij de start van een nieuwe medewerker kiest voor payrolling, kunt u te allen tijde het besluit nemen om uw medewerker toch zelf in dienst te nemen. In vergelijking tot uitzenden, waar vaak een uitzendtermijn wordt afgesproken, bent u geheel vrij als het gaat om payrolling.

 Als ondernemer werkt u misschien al met uitzendkrachten via AlleZFlex of een ander uitzendbureau. Regelgeving omtrent het uitzenden stelt dat u na 1.040 gewerkte uren (ongeveer 26 weken) de medewerker kosteloos van het uitzendbureau mag overnemen. U kunt op dat moment ook kiezen voor payrolling. U blijft dan vrijwel risicoloos ondernemen (geen ziekte en leegloop) tegen een zeer scherp tarief.

Kosten Payroll

AlleZFlex behoort tot de goedkoopste aanbieders van payrollservice en concurreert in veel gevallen met uw eigen kostprijs. Ten op zichte van detachering of uitzenden kan de besparing in veel gevallen bij payroll wel oplopen tot 35% of meer!

Voordelen Payroll

  • U ontvangt geen betalingsverzoeken meer van bijvoorbeeld de belastingdienst en het UWV inzake uw personeelsadministratie;
  • Uw medewerkers kunnen terugvallen op professionele ondersteuning;
  • Meer overzicht in de administratie zorgt voor directe kostenbesparing;
  • Geen risico’s wat betreft bijvoorbeeld ziekte;
  • U ontvangt periodiek maar één factuur;
  • Vooraf inzicht in de personele kosten;
  • U betaalt een vast tarief.