Inschrijven
Logo NBBU Logo NEN Logo vcu tuv

Hoofdstraat 66

7921 AN Zuidwolde

0528 - 37 06 96

info@allezflex.nl

AlleZFlex voor opdrachtgevers!

We zijn nuchter, staan met beide benen op de grond en werken hard. AlleZFlex is een bedrijf dat gaat voor praktische oplossingen.

Wij doen, 'doen' stroomt door de aderen van ons bedrijf.

De dingen die we doen, doen we goed. Met veel enthousiasme en passie, zodat we onze klanten kunnen blijven verbazen. Net iets harder rennen en net iets verder gaan dan men van een regulier bureau verwacht. We nemen onze verantwoordelijkheid, zodat onze klanten en flexkrachten altijd kunnen rekenen op het beste resultaat.

AlleZFlex heeft een open en platte bedrijfsstructuur, we zijn niet hiërarchisch en zeggen waar het op staat. We leggen u uit wat we voor u ondernemen, hoe we dat aanpakken en wat de resultaten zijn. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk.

Betrokkenheid zien we als de basis van echt contact met onze opdrachtgevers. Dit gaat verder dan alleen het leveren van goede flexkrachten. Uw zorgen zijn onze zorgen! Vanuit onze ervaring kijken we kritisch naar uw bedrijfsprocessen en ondersteunen we u met praktische en slimme oplossingen om efficiënter, effectiever en kostenbesparend personeel in te zetten.

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Met onze klanten, flexkrachten en met elkaar. Onze mensen op locatie krijgen en nemen de verantwoordelijkheid voor het gewenste resultaat. De flexkrachten van AlleZFlex worden dan ook altijd geselecteerd op hun verantwoordelijkheidsgevoel en de wil om er samen voor te gaan.