Inschrijven
Logo NBBU Logo NEN Logo vcu tuv

Hoofdstraat 66

7921 AN Zuidwolde

0528 - 37 06 96

info@allezflex.nl

Over AlleZFlex

De naam zegt het al: alles wat met personeel, advies en bemiddeling te maken heeft, dit in de breedste zin van het woord. Dit beeldmerk symboliseert het zoeken (en vinden) van de juiste mensen. Het is een ‘marker’ op een landkaart (zie GoogleMaps). AlleZFlex is een kleinschalig, maar groeiend uitzendbureau in Zuidwolde (Dr) dat actief is door het hele land en op elk werkgebied. Het veelzijdige team van collega's staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en daarom is onze doelstelling ook:

De juiste mensen op de juiste plaats.

AlleZ

Van A tot Z, van begin tot eind! Door de ruim 15 jaar ervaring in het uitzendwezen kunnen wij kwaliteit leveren en garanderen.

Flex

Flexibele medewerkers die snel inzetbaar zijn! 

Hoe gaan wij te werk?

Met passie, gedrevenheid en met ruim 15 jaar uitzend ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd. Wij stoppen niet bij alleen uitzenden, maar wij gaan verder dan dat. Wat is het beste voor een werkgever en wat is het beste voor de medewerker? Goed is goed, alleen waarom niet net dat stukje extra om het beter te maken? Gevoel hebben bij de dingen die je doet en zeker geen uurtje-factuurtjementaliteit. Nog belangrijker: geen korte termijn denken. Wij kiezen voor de lange termijn, voor het opbouwen van een vertrouwensband met onze relaties, kennis hebben van de organisatie en weten waar de behoefte ligt.

Graag zouden wij ons aan u willen voorstellen middels een persoonlijk gesprek.

Wij kijken uit naar onze kennismaking met uw organisatie!