Uitzenden

Wanneer jouw bedrijf (tijdelijk) op zoek is naar een nieuwe medewerker kan AlleZFlex hier jou snel mee van dienst zijn. Voordat wij de vacature aannemen komen wij graag bij jouw bedrijf op bezoek om de vacature te bespreken, welke arbeidsvoorwaarden hierbij horen en om jouw bedrijf te mogen ervaren. Als wij een duidelijk beeld en gevoel hebben gaan wij kijken in ons eigen bestand van ingeschreven kandidaten. Wanneer hier geen geschikte kandidaat bij zit gaan wij de vacature open zetten en op zoek naar de juiste medewerker. Na de werving & selectieprocedure te hebben doorlopen stellen wij de geschikte kandidaten voor en na goedkeuring plannen wij de sollicitatiegesprekken. Dit kan bij jouw bedrijf zijn, maar kan ook plaats vinden bij ons op kantoor. Als er een geschikte match is start de medewerker bij jouw bedrijf. AlleZFlex verzorgt alle administratieve zaken met de medewerker. De medewerker komt in dienst bij AlleZFlex en deze lenen wij uit aan jouw bedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor de betaling van het salaris, de begeleiding bij eventuele ziekte en de periodieke facturering naar jouw bedrijf. Je betaald een vast tarief per gewerkt uur. In dit tarief is alles inbegrepen, verlofdagen, feestdagen, betaling bij ziekte en vakantiegeld. Wij behouden ons aan de inlenersbeloning. Dit betekent dat de medewerker onder de cao valt waar jouw bedrijf bij is aangesloten. De medewerker heeft recht op een uurloon volgens cao en ook, beloningen zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering, reiskosten vergoeding en reisuren vergoeding. 

Wanneer een medewerker nieuw is bij jouw bedrijf en bij AlleZFlex start deze in fase 1 & 2. Dit is een periode van 78 gewerkte weken. In fase 1 & 2 krijgt de medewerker de uren betaald welke gewerkt zijn. 
Wanneer de medewerker fase 1 & 2 doorlopen heeft volgt fase 3. In fase 3 krijgt de medewerker een bepaalde tijd overeenkomst waarin er ook een afspraak over de uren wordt gemaakt. Fase 3 mag maximaal 4 jaar duren en hierin mogen 6 contracten worden gegeven. Hierna volgt fase 4, dit is een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Voordelen van uitzenden:

  • De werving en selectieprocedure wordt volledig uit handen genomen.
  • Geen administratieve taken betreffende contracten.
  • Geen rompslomp rondom salarisbetalingen, uitbetalen vakantiegeld.
  • Geen risico bij ziekte.
  • Vast tarief per gewerkt uur medewerker.
  • Wekelijkse facturering.
  • De overeenkomst kan ieder gewenst moment worden opgezegd (fase 1 & 2)
  • Eventuele cao verhogingen, leeftijdsverhogingen en periodieken worden tijdig door ons 
    gesignaleerd